Teremfoci

A rájátszás harmadik fordulójában nagyobb meglepetések nem születtek, az élmezőny kezd körvonalazódni mindkét ágon. A góllövő listán is nagy a harc, a két éve győztes Jovánczai már csaknem annyinál tart, mint amennyivel tavaly elnyerték a gólkirályi címet.

A rájátszás más műfaj, így van ez a legtöbb sportágban, itt már nehezebb minden egyes pont megszerzése. Az Irodagép kupáért kiírt teremlabdarúgó bajnokságban legutóbb a címvédő FIFA legyőzte a nagy rivális H2N2-t, a nyeretlenek csatájából pedig a Somogy Sportja került ki győztesen a Hidromobillal szemben. Győzött az élen álló Sim Team, és nem hibázott a sarkában lévő M-car Autókereskedés sem. A felsőház utolsó találkozóján a Haverok a Police FC-vel csapott össze.

Nos, a találkozón világoskék mezben játszó Haverok végül Pápai duplájával 2-0-ra nyert, így meg is előzte a biztosurak gárdáját, és a hetedik helyen tanyázik. Az alsóházban a QLR PC Bontó nem tagja az élmezőnynek, de partiban van általában az ellenfeleivel. Ezúttal a listavezetővel szemben nem sok sansza volt, 8-0-ra kaptak ki. A szervezők viszont nem készültek rendesen erre a találkozóra. No, nem a biztonsági intézkedéseket felejtették el, csak a két zöld mezes csapat csatájában a zöld megkülönböztető mez nem sokat ért.

A gyerekcipő és a zöld mez tehát nem hozott pontokat, de a Guargumi ezek nélkül is kapott nyolcat, az alsó ág egyik legerősebb csapatától, a Balog Üvegestől. Az SM Kapos hatot vágott, a Kaposflex is élesnek bizonyult, négyszer szelte át a Postás hálóját. A felsőház tabelláján a Sim Team vezet az M-car és a FIFA 2005 előtt, az alsó ágon a T-T Gránit az első, őket követi a Balog Üveges és az SM Kapos. A gólkirályi címért zajló versenyben a felsőházban az M-caros Jovánczai 18 góllal áll az élen, az alsóházban Vincze vezet 16 találattal az Egyetemből.

Címkék: sport