Diamant

A somogyiak fennállásulk során már tizenkét alkalommal nyertek kupát, az elmúlt három évben pedig senki nem tudta őket megállítani. A 13-as szám, reméljük, szerencsét hoz majd Kántoréknak.

Az elutazás előtti utolsó edzés. A kaposvári férfi röplabdacsapat a Közép-európai Ligában már nem juthat a négy közé, a magyar kupában viszont egyértelmű elvárás a címvédés. Az első elődöntőben a házigazda Kecskemét a Dunaferr-rel csatázik, a Diamant és a Szolnok mérkőzése csütörtökön 17 óra 30 perckor kezdődik. A döntőt pénteken 20 órától játsszák majd, és a legtöbben azt mondják: az elmúlt évhez hasonlóan Kaposvár - Kecskemét lesz a párosítás. Az alföldiek, bajnoki mérkőzésen, két hete, nagy meglepetésre 3-0-ra megverték a Diamantot.

A kaposvári együttes liberoja, Dömötör Lajos első aranyérmét szeretné megszerezni pénteken. A kecskemétiek, hazai pályán nagyon szeretnék újra meglepni a 12-szeres kupagyőztest. A kaposváriak az elmúlt három évben magabiztosan hódították el a Magyar Kupa-trófeát. 2007-ben Ajkán a Kazincbarcikaát, 2008-ban pedig Dunaújvárosban a Dunaferrt győzték le magabiztosan. A péntek este 8 órakor kezdődő döntőről online közvetítésben számolunk be internetes portálunkon.

Címkék: Diamant, röplabda, sport