Nincs idő a szomorkodásra, hiszen a két csapat kedden ismét összecsap egymással – de ezúttal már a somogyi megyeszékhelyen. A fiúk tudják, miben kell javulniuk, és ha ennek megfelelően teljesítenek, akkor kiköszörülhetik a csorbát.

A kaposvári szurkolók először azt hitték, elírták a végeredményt, aztán kiderült, mégis igaz a hír: a Diamant 3-0-ás vereséget szenvedett Kecskeméten. A kaposváriak csaknem négy év után kaptak ki a magyar bajnokságban. Kántor Sándor csapatkapitány (Diamant Kaposvár) így fogalmazott:
- Egy meglepetés volt, ahogy a Kecskemét játszott. Nagyon nagy százalékban úgy játszottak, és elvállaltak mindent, amit megbeszéltek. Ilyenkor szokott megesni, hogy elsül az ember keze. A három támadó játékosuknak nagyon jól ment, ha kicsit értek hozzá, kicsi pont lett, ha nagyot ütöttek, nagy pont lett…

A két csapat kedden ismét megmérkőzik egymással, és a tervek szerint ezúttal másképpen alakul majd a forgatókönyv. A Kecskemét jól szerváló csapat, így a nyitásfogadás is kulcskérdés lesz. A kaposváriak bíznak abban, hogy frissen és pontosan tudnak majd röplabdázni a rangadón. A bajnokság rangadója kedden 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban. A mérkőzést élőben közvetítjük internetes portálunkon.

Címkék: sport