asztalitenisz

Az NB II-ben szereplő nők biztosan verték a pécsieket, míg a fiúk Celldömölkön szerezték meg a győzelmet. Az NB III-ban induló utánpótlás sem hibázott: a fiatalok a Szekszárd elleni diadalt ünnepelhették.

A kaposvári lányok az NB II-ben szerepelnek ebben az évadban, és hamar kiderült, hogy ez az osztály szerencsére túl könnyű a csapatnak. A tavaszi nyitó fordulóban a pécsiek látogattak a somogyi megyeszékhelyre, és nem sok babér termett nekik.

- A mai meccsünk megcsúszott, a Pécs tartalékosan állt fel. Én azt hiszem, nulla lesz a mai eredményünk - fogalmazott Kátainé Váradi Gyöngyi edző. - A következő meccsünk a Pécs II. ellen hasonló eredményt hozhat, aztán jönnek a nehéz meccsek. A Kanizsa ellen várunk nagyobb küzdelmet. Öt ponttal vezetünk, úgy gondolom, nem lehet gond az NB I-be jutással.

Az edzőnő nem sokat tévedett a végeredményt illetően, a lányok végül 16-2-es győzelmet arattak a szerény képességű baranyaiak ellen. A két párost a Kaposvár nyerte, és az egyéni mecsceken is megmaradt a lendület. Az első és a második kört 4-0-ra, a harmadikat és a negyediket pedig 3-1-re nyerte a csapat, így alakult ki a meggyőző végeredmény. Fekete Zsuzsanna és Radócsai Diána 4-4, Végh Anikó és Nagy Orsolya pedig 3-3 mérkőzést hozott. Radócsai és Fekete szett-veszteség nélkül nyerte meg mind a négy egyéni meccsét.

A Marázplast Kaposvári AC férfi csapata idegenben nyert 15-3-ra a Celldömölk II otthonában, az NB III-as fiúk pedig hazai pályán győztek 10-8-ra a Szekszárd ellen.

Címkék: sport