A szakvezetés már a bajnoki rajtra összpontosít: a tervek szerint a napokban kialakul a végleges játékoskeret, 20-án pedig jöhet a Budapest-Honvéd elleni bajnoki összecsapás.

focilabdák

A kaposvári csapat utolsó hazai edzésén már a szerdai hosszú útra készült: a fiúk a horvátországi Pulába utaztak egyhetes edzőtáborba. A felkészülés január elején kezdődött, és a játékosok már sok munkát végeztek. A csapat tagjai nagy érdeklődéssel várták a csatár-csere fejleményeit is.

A csapat a tervek szerint négy előkészületi mérkőzést játszik majd Horvátországban. Elsőként a Szarajevó csapatával, majd a hétvégén, egy villámtorna keretében valószínűleg az elsőligás helyi horvát gárdával, és egy ugyancsak ott edzőtáborozó orosz gárdával. A hazautazás előtt pedig a Bosznia és Hercegovina élvonalába tartozó Cselik Zenyica lesz az ellenfél. A játékos-keret is formálódik közben: Nikolics távozása és Oláh érkezése után friss hír, hogy Kerekest kölcsönadták az NB II-es Kaposvölgyének. Lambulics, Markovics és Pintér László sorsa szintén hamarosan eldől - őket is sízvesen látná soraiban a Nagyberki. Az NB I-es pontvadászat február 20-án, a Honvéd elleni hazai derbivel indul.

Címkék: sport