Nagyberki

A Cseri úti műfüves pályán vívott küzdelemben Horváth Lajos együttese több próbajátékost is tesztelt, hiszen a keret sok helyen változik az őszhöz képest. A távozókkal szemben azonban az érkezők kiléte még bizonytalan.  

Somogy megye egyetlen NB III-as gárdája csapott össze a hétvégén a Kaposvölgye NB II-es keretével. A felkészülési találkozón Horváth Lajos számára a gyakorlás volt a legfontosabb, no és hogy a fiúk végre meccsszituációban is megmutassák, hol tartanak. Sok magyar szót nem lehetett hallani a nagyberkiek csapatából, számtalan nemzet képviseltette magát a Nagyatád ellen, és noha Godslove a Kaposvári Rákóczihoz távozott, szinte biztos, hogy nem csökken, hanem nő a külföldiek száma a kereten belül. Sorsukról a vezetők a következő két hétbn döntenek.

A Nagyberkivel készül többek között a Rákócziban 2002-ben futbalozó brazil André, a balhátvédet még Keszei Ferenc igazolta annak idején. A Nagyatád ellen aztán jobban kezdett a Kaposvölgye, Horváth Gyula szerzett vezetést, az atádi Kiss János egyenlített, az 1-1-es félidő után a másodikban is két gól született, a brazil Ribeiro találatára a nagyatádi Babai Gábor felelt.

Címkék: sport