Siófok kézi

Az egykoron kétszer is a világ legjobbjának választott Bojana Radulovics nélkül felálló Dunaújváros és a Siófok KC kiélezett csatát vívott egymással, és csakúgy, mint ősszel idegenben, a visszavágón is egy góllal győzte le ellenfelét a somogyi alakulat a női kézilabda NB I hétvégi fordulójában.

Az újonc Balaton-partiak a szünetben hat góllal vezettek, és a megnyugtatónak tűnő előnyből egy kevés megmaradt a végére is… Kovács és Valovics 7-7 találattal vette ki a részét a sikerből, a Duna-parti együttesben a korábbi válogatottak remekeltek: Ferling 11, balogh Bea pedig 10 gólig jutott. A Siófok 33-32-re nyert, és 14 ponttal az előkelő hatodik helyről várja a folytatást.

Siófok - Dunaújváros 33-32 (20-14)
Siófok, 400 néző. V.: Ágnecz, Sipos.  
SIÓFOK: Lajtos - Nagy R. 2, Kovács A. 7 (6), Csuka, Szűcs V. 4, Valovics 7 (4), Szepesi 5. Csere: Scholtz (kapus), Barna É. 2, Vasas E. 4, Tóth M. 1, Bloj 1, Sterbik, Kiss O. Szakmai igazgató: Varga József.  
DUNAÚJVÁROS: Pisák - Balogh B. 10, Jókai 1, Ferling 11 (6), Sári, Takács F. 2, Nagy I. Csere: Erdősi 4, Gáspár 1, Takács D. 3. Edző: Rapatyi Tamás.

Címkék: sport, Siófok KC, kézilabda