Felháborítónak tartjuk és visszautasítjuk Dikácz Ernő a Magyar Röplabda Szövetség főtitkárának, a Magyar Kupa Döntő pályázatával kapcsolatos azon kijelentését, miszerint a Kecskemét komolyabban vette a pályázati kiírást mint a Kaposvár!

Egyesületünk mindhárom körben a legjobb pályázatot nyújtotta be! Nagy erőket és nem kis anyagi áldozatot hoztunk, hogy biztosítsuk a pályázati anyagban előnyként leírt taraflex borítást. Sajnálatos, hogy a rendezés szempontjából többet jelent a Szövetség kasszájába esetleg befolyó összeg, mint a világszínvonalú borítás!

Természetesen a licittárgyalásra is komoly szándékkal érkeztünk, de nem akartunk felelőtlen később nem teljesíthető ígéretekbe bocsátkozni! Mivel a licittárgyaláson semmiféle biztosítékot nem kellett bemutatni, illetve kauciót sem kellett letenni, az előző évek gyakorlatával ellentétesen, illetve a pályázatoknál alapkövetelményként bekért igazolásokat sem kellett bemutatni, így a licitálásnál csak addig mentünk el amíg a részünkről vállalható összegről volt szó.

Felháborítónak tartjuk, hogy a szövetség főtitkára azt a pályázót méltatja és minősíti komolyabbnak, akinek a licittárgyalás idején is fennálló tartozása van a szövetség felé!
Szintén nem értünk egyet, hogy a licittárgyaláson felajánlott összeg befizetésére is haladékot kapott a Kecskemét, illetve az szerződést úgy írták alá, hogy az összeg átutalására nem került sor.

Fonai Tibor                                                           
elnök

Gelencsér László
szakmai igazgató

Földvári Péter
technikai vezető

Címkék: Diamant, röplabda, sport