asztalitenisz

A Balogh József emlékversenyen a fiatalok után az idősebbek vették át a főszerepet, és még a veteránok is asztalhoz álltak. A somogyi asztalitenisz felemás esztendőt zárt 2009 végén.

A somogyi asztaliteniszsportban már hagyomány, hogy az egykori kiváló edzőről, Balogh Józsefről elnevezett emlékversenyen búcsúztatják az óévet. Így volt ez 2009 végén is. A délelőtt a fiataloké és a szülőké volt. Ahogy már megszokhattuk: délután négy órakor kezdődött meg a késő estébe nyúló nyílt viadal. Az immár 16. alkalommal megrendezett évzárón több mint 100 fős társaság gyűlt össze. Siófokról, Balatonszárszóról, Lengyeltótiból, Kaposvárról is érkeztek sportemberek.

Az évzárón elhangzott: a somogyi asztalitenisz vegyes esztendőt zárt. Ezen a versenyen még az igazán rutinos versenyzők is ütőt ragadtak. Hűvösvölgyi Péter tíz éves korában kezdett el pingpongozni Balatonbogláron. A remek hangulatú versenyen több kategóriában is eredményt hirdettek. A szülők között Tormáné Koszorú Éva és Hőgye Gábor, az amatőrök között pedig Baksa Ivett és Horváth Péter győzött. Az NB-s férfiak mezőnyében Major Ferenc szerezte meg az első helyet. A serdülő korcsoportban Hőgye Virág és Bükfa András nyert. A Kaposvári AC vezetése Magyarcsik Laurának és Bükfa Andrásnak adta át a 2009. évben legjobb utánpótláskorú versenyzőnek járó vándorserleget.

Címkék: sport