táncsics kupa

Az idén 18. alkalommal megrendezett viadalra ezúttal 30 csapat nevezett, és most sem lehet megtippelni, kik végeznek majd a dobogón. A hangulatra ezúttal sem lehet panasz, csapatot kereső gólvágót, számlát kérő, vagányságáról híres futballistát, NB I-es spílert és teremspecialista labdarúgót egyaránt láthattunk a játéktér környékén.

Ha karácsony előtti hétvége, akkor Táncsics kupa. A régió labdarúgói, valamint a kispályás futball szerelmesei betéve tudják, hogy erre az alkalomra nem szabad programot szervezni. Válság ide, vagy oda, ezúttal is megtelt az iskola aulája és az öltözők, igaz, a torna hagyományához képest mélypont a mindössze 30 csapat. Horváth Tibor, a főszervező elmondta, idén lettek nagykorúak, 18. alkalommal szervezik meg a tornát, és szép számmal jöttek csapatok, jó a torna, de az elmúlt évekhez képest valóban mélypont, mert eddig 35-nél kevesebben még nem voltak.

A Joker Söröző minden évben a végső esélyesek közé tartozik, a korábbi NB I-es futballista viszont állítja: ezúttal nem vesznek el az éjszakában. Kardos Ernő elmondta, nagyon reméli, hogy játszani fog, most megbeszélték, hogy komolyan veszik, korábban a szombat esték kicsit jól sikerültek, és így nem értek oda a végére, megpróbálnak idén a múlthoz méltóan szerepelni. Cseréltek itt már többször Rákóczi-edzőt, kötöttek szerződést NB I-es labdarúgókkal, szóval, a mozgalmas torna ezúttal is több csemegét ígér. Ha valakinek mégsem elég jók a futballisták, marad a testépítő magazin.

Címkék: táncsics, kupa, sport