sportnaptár

A mű elkészült, és minden szereplő kíváncsian várta a bemutatót. Az Intersport Áruházban nem csak a legszebb somogyi sportolónők jelentek meg, hanem az érdeklődő sportbarátok is.


Sportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutatóSportnaptár bemutató
Sportnaptár bemutató
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A lányok úgy nyilatkoztak. örültek a felkérésnek. Ez a kiadvány valóban szép és sportos lett - így látja ezt a falinaptár szerkesztője is. Pákai Adrienn így mesélt a naptár készítéséről:

- Nagyon örültem ennek a munkának, mert más volt, amit nap mint nap csinálok. Jó hangulatban telt az egész, nagy munka volt, de a lányok készségesek voltak, mindenki megfelelt a feladatnak. Fiatalok, szépek, ez a naptár jó ajándék lehet karácsonyra bárkinek. A lányok nem csak a sportpályán elért sikereikkel, hanem ezzel a végeredménnyel is elégedettek voltak.

A Somogyi Sportnaptár megvásárolható az alábbi helyeken:

Kapos Televízió portája (Kossuth L. u. 6.)
Intersport Áruház
Ani Szalon, Kaposvár, Somssich P. u.
Konica Szalon, Kaposvár, Dózsa Gy. u.
Pákai ABC, Kaposvár, Cseri u.

Továbbá megrendelhető az orosz(kukac)kapostv.hu E-mail címen.

Címkék: naptár, szépség, lány, sport