Vannak olyanok, akiknek a jövedelme nem teszi lehetővé, hogy havonta jelentős összeget tegyenek félre. Számukra az olyan plusz kiadások is, mint az őszi iskolakezdés, egy váratlan orvosi vizsgálat, vagy egy kisebb koccanás okozta autójavítás is megoldhatatlan gondot jelent.
Számukra egy megoldás van, a személyi kölcsön felvétel.

Aki nem lát bele a pénzügyek rejtelmeibe, nehezen tud választani a piacon lévő számtalan hitelajánlatból. Számukra a reklámok kecsegtető számai a mérvadóak. Pedig elképzelhető, hogy van jobb ajánlat. A netes keresők által megtalált pénzügyi összehasonlító oldalak a laikusok számára adnak támpontot a megfelelő kölcsön kiválasztásában.

Milyen módon működnek a pénzügyi összehasonlító oldalak?

Pénzügyi szakemberek üzemeltetik őket. Kapcsolatban vannak a meghatározó pénzintézetekkel. Az ő ajánlataikat jelenítik meg az érdeklődőnek, mégpedig azok alapján a paraméterek alapján, amiket az érdeklődő a weboldalon található kalkulátorba beír. Az ajánlatokat általában a THM alapján rangsorolják. Erről pedig részletesebb információk itt találhatók. 

Mit nyújt a látogatóknak a legújabb ilyen weboldal?

Mint mindegyik aggregátor, az instacash.hu is a szóba jöhető kölcsönöket jeleníti meg, az új startup cég az online személyi kölcsönökre fókuszál. Ezen felül pedig az oldalon folyamatosan frissülő tartalom segítségével tájékoztatja az érdeklődőket különböző pénzügyi kérdésekről. Fogalmakat magyaráznak meg, kérdésekre válaszolnak, vagy részletesen bemutatják az adott kölcsöntermékeket. Ezzel nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhasson a kölcsön felvételével kapcsolatban még a leglaikusabb hiteligénylő is.

Címkék: instacash.hu, pénzügy, reklám