A kaposvári Manna Egészségcentrum termékköre a 10 éve sikeresen terjesztett dr. Lenkei vitaminokra és a doktor úr ismeretterjesztő könyveire épül. Ezt a palettát olyan portékák színesítik, amelyek így, együttesen csak náluk kaphatóak a városban.

A cég szerint az egészségmegóvás és -fejlesztés öt alappillére a következő:

Egészséges táplálkozás: Ebben a témakörben Szendi Gábor könyveit tekintik alapnak, amely a paleo közeli táplálkozásról szól, ehhez könyvek ill. néhány alapanyag is rendelkezésre áll náluk.

Vitaminok és gyógynövény-alapú termékek: Itt dr. Lenkei Gábor termékei ill. szakkönyvei az iránymutatóak. Ő egyébként a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert és a szintén Nobel-díjas Linus Pauling illetve dr. Rath kutatók írásaiból merít. Ez a termékkör van kiegészítve a Mannánál dr. Chen kínai orvos, illetve a Demecs István természetgyógyász vezette Vitaking termékekkel és kapható náluk az eredeti recept alapján készült Svédcsepp is.

Egészséges ivóvíz: "Miért cipeli a nehéz ásványvizeket, amikor otthon jobb vizet is könnyen elő tud állítani?" Ezzel a szlogennel ajánlják a Pí víz előállító készülék legegyszerűbb változatát, amelyet nem kell hálózatra szerelni, elég, ha felül betöltjük a csapvizet a tartályba, amely egy komplex szűrőn percek alatt átfolyva máris Pí vizet állít elő.

Mozgás: A Mannában heti egyszer végzendő, intenzív, 30 perces egészségmegőrző torna DVD is van, amelyet egy Magyarországon élő örmény mester - aki hatféle küzdősportot űz - dolgozott ki.

Lelki-szellemi tényezők: Az Egészségcentrum homeopátiához és a virágterápiához hasonló elven működő terméke: a Moksa csepp.

Manna Egészség Centrum

Manna Egészség Centrum. 202 likes. Multivitaminok, gyógynövény alapú termékek, natur és bio tisztálkodószerek, kozmetikumok

Továbbá, nem feledkeznek meg a "férfi erőnlét" kérdéséről sem, amely a nyugati országokban egyre inkább lankadó tendenciát mutat, valószínűleg a szennyezések és a stressz következtében. Potencianövelők illetve prosztata problémák kezelésére szolgáló termékek is kaphatók náluk.

Annak pedig, aki fogyni szeretne és a kávét is kedveli, szintén van egy újdonságuk. A fogyást elősegítő "varázskávé", illetve kakaó segíti a zsíroldást, csökkenti az étvágyat, de főleg a sóvárgást, ugyanakkor ízletes, keringésjavító anyagokkal van kiegészítve.

A természetes alapanyagokból készült, kiváló minőségű Biola kozmetikumokat is megtalálja náluk.

Manna Egészség Centrum, Kaposvár Füredi u. 10. - a parkoló felől
30/425-8970. Figyelem: a nyitva tartás nem egész napos, egyelőre!
Minden munkanap: 14-17-ig, kivéve a délelőttös keddet: 9-12-ig.

Címkék: Manna, Egészségcentrum, termék, bolt, reklám