Már csaknem ötven csapat jelezte részvételét az április 30-i II. Zselicvölgyi Gulyásfőző Versenyre. A főzéshez szükséges alapanyagokat - húst, burgonyát, bográcsot, gázpalackot - a házigazda biztosítja. Az elmúlt esztendőben a gálosfai asszonyok nyerték a versenyt, erre az évre sok csapat titkos fűszerkeverékekkel készül, szóval garantáltan emlékezetes verseny lesz. Van még pár kiadó hely, érdemes jelentkezni.

A kupák és a dicsőség mellett egyéb díjak is lesznek: Az első helyezett csapat egynapos plázsbelépőt kap wakeboard-dal. A második díj egynapos wellness használatot nyer az egész csapat számára, míg a bronzérmesek 2 órát bowlingozhatnak a Zselicvölgyben.

Ugyanezen an napon a Zselicvölgy Szabadidőfarmról 9 órától több csoportban túra indul a Zselic egyik csodálatos természeti látványosságához, a Csepegő-kőhöz. A visszaérkezőket finom ebéd várja a Szabadidőfarmon. A nevezési díj: 1500 forint / fő, amely tartalmazza az ebédet és 2 * 0,5 liter ásványvizet. A nevezési díj összegéből 500 forinttal támogatja a Méltó Életért Alapítványt, amely a Csepegő-kő és környékének fejlesztésére és egy tanösvény kialakítására fordítja a befolyt összegeket.


Pillanatfelvételek a ZselicvögybőlPillanatfelvételek a ZselicvögybőlPillanatfelvételek a ZselicvögybőlPillanatfelvételek a ZselicvögybőlPillanatfelvételek a ZselicvögybőlPillanatfelvételek a Zselicvögyből
Pillanatfelvételek a Zselicvögyből
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az idei programok között első alkalommal szerepel Zselicvölgyi Pálinka és Bormustra, amellyel a szervezők célja a legjobb nedűk megtalálása mellett a hazai, minőségre fókuszáló pálinka- és a borkultúra népszerűsítése. A nevezési határidő április 27., a nevezési mintákat a nyitva tartási időben a Marázplastban és a Farm Shopban várják. A nevezési díj mintánként 1000 forint. A bírálat április 30-án lesz Hajmáson, ahol a szakértőkből álló zsűri kiválasztja a legjobb borokat és pálinkákat.

Másnap, május 1-jén indul a majálisi forgatag. A kicsiket és nagyokat íjászat, kispályás focitorna, puszta olimpia, bowling, apródverseny, biliárd, bowling, birtoklátogatás, ugrálóvárak, trambulim, mászólabirintus, népi játékok, arcfestés várja. A belépődíj: 1000 forint, amely tartalmazza egy pár virsli, kenyér, mustár és egy sör, vagy ásványvíz árát is.

Címkék: majális, Zselicvölgy, túra, program, család, reklám