"Szelídség és határozottság, ebben rejlik egy jó lovas ereje" - mondja Császár Csilla, akinek Monty "Suttogó" Roberts volt a mestere.

A most vasárnapi „Csatlakozz” című bemutató célja nem csupán a békés, hatékony, és eredményes lókiképzés ismertetése, hanem az emberi méltóság magasabb szintre emelése is azáltal, hogy a feladatok megoldását intelligensen, vagyis kommunikációval és békés kontaktussal érjük el.

Kutatások szerint: „ha meg akarod állítani az emberek elleni erőszakot, akkor állítsd meg az állatok elleni erőszakot.” A lovakkal való békés bánásmód magával vonzza az emberekkel való ugyanilyen bánásmódot.

A program részeként hagyományőrző lovas játékokat is bemutatnak, valamint a jó hangulatot kedvelő emberek részesei lehetnek egy igényes zenét játszó koncertnek is. A Kaposvári Egyetemen - a Pannon Lovasakadémián szeretettel várnak minden érdeklődőt december 3-án vasárnap, 15:00-kor.

A nyitóbeszéddel Páger István, Lovas Jóga Oktató és Egészségfilozófus tisztel meg bennünket, melyet John Lennon híres békehimnuszai (Imagine & Give Peace a Chance) követnek nyitóénekként, Dobos László énekes és zenész előadásában.

A bemutatóra a helyszínen is lehet jegyet kapni. Gyermek: 1500, Felnőtt: 2500, 3 éves korig nem kell belépő, 10 fős csoportjegy 10.000 Ft.

Mi viszont négy darab páros belépőt sorsolunk ki játékosaink között. Részletekért kattintson ide!

Címkék: Suttogó, Monty Roberts, Császár Csilla, lovas, , nyereményjáték, reklám