Immár 21. éve működik Kaposváron a korábban elsősorban repülőjegyértékesítésről közismert Dóm Tourist Idegenforgalmi Kft. IATA-irodaként (Légi Fuvarozók Nemzetközi Szervezete) a városban elsőként kapcsolódtak  számítógépes repülőjegy foglalási rendszerhez, amely lehetővé tette, hogy a megvásárolt repülőjegyeket valós időben, azonnal kiadják.

Az iroda története során soha nem törekedett kockázatos nyereségrekordokra, ehelyett a biztonságos gazdálkodás és a folyamatos szakmai megújulás jellemezte, mely nagy szerepet játszott visszatérő és jelenlegi ügyfeleik feléjük tanúsított bizalmában.

Az általuk nyújtott szolgáltatásoknak, és azok minőségének köszönhetően hírük "szájról szájra" terjed: szinte tényként kezelhető, hogy aki szakszerű, elhivatott és biztonságos ügyintézést szeretne, annak érdemes a Dóm Tourist irodát választania.
 
A korábban megszokottaknak megfelelően az iroda az idén sem állt le a folyamatos fejlőgéssel, fejlesztéssel, így a nyárelő egy újabb nagy lépéssel indult: az Invia.hu Utazásközvetítő Kft. kizárólagos kaposvári képviseletét a nemrég kötött szerződés értelmében már a Dóm Tourist látja el, a korábbiakban megszokott minőségben, viszont a felek számára kölcsönösen előnyös  együttműködésnek azzal a hozadékával, hogy az iroda  Közép- Európa legnagyobb online utazási ügynökségének partnereként mind számában, mind típusában szélesebb és testreszabhatóbb utazási- és program-választékot tud nyújtani utasainak. 

Az együttműködés eredményeképp, az Invia.hu partnereként közel 100 magyar, osztrák és német utazási iroda legjobb, egységes rendszerben, könnyen összehasonlítható, rejtett költségek nélküli ajánlataival várják kedves volt és leendő ügyfeleinket:

Dóm Tourist Utazási Iroda, 7400 Kaposvár, Irányi D.u.9.

A cég weboldalát ide, Facebook-oldalukat pedig ide kattintva érhetik el.

Telefon: 82/411-412

E-mail: kaposvar(kukac)invia.hu, domtourist(kukac)t-online.hu

Irodavezető: Biró Ferencné Lóczy Katalin

Nyitvatartás: H: 8.30-12.30., 13.30.-17.30., K-CS: 9-12.30., 13.30-17, P: 9-12.30, 13.30-15

Címkék: utazási iroda, Dóm Tourist, invia.hu, repülőjegy, ajánlat, reklám, nyaralás