Az OpenStack adja meg a régóta vágyott szabadságot. Mit tehet az OpenStack-szal és miért fogja előnyben részesíteni ezt a platformot a hagyományos felhő megoldásokkal szemben?

Mindannyian tudunk az Azure-ról és az Amazon-ról, de vajon az olyan felhőszolgáltatások, mint az OpenStack megfelel az Ön környezetének és a (privát) felhő megoldás igényeinek?

Az OpenStack lehetővé teszi, hogy egyszerűen váltson szolgáltatók között, ha a megfelelő ajánlatot kínálják. Ezzel elkerülhető a rögzülés a szolgáltatókhoz: az olyan szolgáltatókkal, mint az Azure vagy az Amazon, például sokkal nehezebb később váltani, vagy azt harmadik fél ajánlataival kombinálni.

A DoclerNetnél nem kényszerül szolgáltatóváltásra, hiszen mindig az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számukra.

Az OpenStack összekapcsolja a kínálatot és a keresletet

De még mindig felmerül a kérdés, hogy miért választaná az OpenStack technológiát másik "nyitott" technológia helyett. Mivel ez egy olyan gyorsan növekvő, nyílt forráskódú felhőkomponensekből áll, amelyeket a nagyvállalatok, például a HP, a Cisco, a Red Hat, az IBM és a VMware támogat.

Így az OpenStack olyan építőelemeket kínál, mint a Nova, a Neutron, a Swift, a Cinder, a Keystone és a Glance. Minden olyan építőelemet, amelyet lehet használni a Linux és a Windows környezetben.

A jövőben több OpenStack szolgáltatás is létezhet, mint pl. az adatbázis mint szolgáltatás, a terheléselosztás szolgáltatásként, a VPN szolgáltatásként stb.

A felhő megoldások egyre növekvő számával a Cloud Orchestration egyre fontosabbá válik. A Cloud Orchestration felépíti a különböző Felhőket, ami azt jelenti, hogy Ön kiválaszthatja a munkaterheléséhez legjobban megfelelő formát.

Szükség esetén a CloudVPS Cloud Orchestration is tartalmaz OpenStack-et, ami egyszerűsíti az olyan eseteket, mint az automatikus feljavítás és még sok más.

Az OpenStack felhasználásonként fizetendő

Az OpenStack töltési modellje felhasználásonként fizetendő. Így megkapja a skálázás rugalmasságát, majd a projekt befejezése után ezt újra lecsökkenheti.

Ezért az olyan nagy cégek, mint pl. a Walmart, az OpenStackot használják, hiszen már bizonyított technológia.

Címkék: DoclerNet, OpenStack, felfő, szolgáltatás, reklám