Minden héten egy-egy kérdést teszünk fel valamelyik műsorunkkal kapcsolatban, és a heti nyeremények (a Kapos Televízió ajándékcsomagja) mellett fődíjként egy 2 személyes horvátországi nyaralást! sorsolunk ki azok között, akik mind a négy kérdésre helyesen válaszoltak. Ha valamelyik kérdésről lemaradt volna, akkor akár egyszerre többre is válaszolhat.

null

Aki játszani szeretne, annak nincs más dolga, mint elküldeni a helyes választ kérdésünkre, névvel, címmel, telefonszámmal együtt az jatek(kukac)kapostv.hu címre.

A helyes megfejtéseket december 6-i várjuk, után jön a nagy durranás, a horvátországi nyaralás sorsolása!


4. kérdés: Kik a Kapos TV híradójának műsorvezetői?

A 4. ajándékcsomagot Gyenis Csaba nyerte Ötvöskónyiból.


3. kérdés: Mi a Kapos TV horgászmagazinjának a címe?

Az 3. ajándékcsomagot Kovács Attila nyerte Somogyvárról.


2. kérdés: Kik a Rákóczi TV műsorvezetői?

Az 2. ajándékcsomagot Grotics Klaudia nyerte, Kaposvárról.


1. kérdés: Hány vendéggel beszélgetett összesen a Korzó háziasszonya a november 11-i adásban?

Az 1. ajándékcsomagot Kovács Katalin nyerte, Kutasról.

A Jetwing Travel csaknem 20 éve működik Kaposváron. Irodájuk kettős feladatot lát el: tour-operátorként gazdag kulturális körutazásokat, tengerparti pihenéseket, valamint kombinált programokat kínál az Indiai-óceán térségében, közvetítőként pedig valamennyi jó nevű, megbízható utazási iroda kínálatában szerepelő utakat értékesíti a világ minden tájára. Legyen szó akár körutazásról, városlátogatásról, tengerparti pihenésről, síelésről, vagy egy egzotikus utazásról, igyekeznek minden igényt kielégíteni.

Az utazási csomagok mellett egyéni repülőjegy vásárlás és utasbiztosítás megkötése, ajándékutalvány vásárlása is lehetséges az irodában, a Fő u. 53. szám alatt.

Címkék: Jetwing, Kapos Televízió, nyeremény, nyaralás, játék, reklám