Május 14-én versenyre invitálják a Kaposvár Plaza közönségét a Stílusviadal szervezői, hogy kiderüljön, ki tud legügyesebben felöltözni a bevásárlóközpont üzleteinek kínálatából. A versenyzőket Frank Patrícia stylist, valamint fodrász és sminkes segíti a minél lenyűgözőbb átalakulás, a személyiségüknek megfelelő harmonikus megjelenés kialakításában.

Hogy a shoppingolás még nagyobb élmény legyen, a játékosok párban vehetnek részt a versenyen. A szervezők ennek megfelelően szerelmes párok, barátok, barátnők, rokonok jelentkezését várják! Jelentkezni az e célból a Kaposvár Plaza Facebook oldalán közzétett bejegyzés alatt, kommentben lehet a megadott határidőn belül. A hozzászólásban a jelentkezőnek meg kell jelölnie ismerősét, akivel szeretnének részt venni a rendezvényen, és rövid indoklást kell adniuk, miért nekik van legnagyobb szükségük a teljes átalakulásra.

A versenyzőkről az átalakulás előtt és után fotósorozat készül, a verseny végén pedig a képekre voksolva a Kaposvár Plaza közönsége szavazhatja meg a legjobb „átalakulókat”. A győztesek páros mozijegyet és fejenként 10 000 forintos vásárlási utalványt nyernek.

Frank Patrícia stylist elmondta, célja elégedett, magabiztos embereket látni, és élményt adni. „Van, aki nem is tudja, mennyi és mennyi arca, színe van, ezek megtalálásában szeretnék segítséget nyújtani.” Hozzátette, sok embernek temérdek ruhája áll úgy a szekrényben, hogy nem hordják azokat, nem kevés pénzt elköltve feleslegesen ezzel. „Egy ilyen programmal, mint a Kaposvár Plaza Stílusviadal, energiát, időt és akár pénzt is spórolhatnak meg a résztvevők. A versenyzők öröme az enyém is.”

null

A Stílusviadal további részleteiről a Kaposvár Plaza Facebook oldalán illetve a Stílusviadal weboldalán lehet érdeklődni.

Címkék: stílus, kaposvár pláza, viadal, 2016, reklám