A vállalkozás honlapján olvasható bemutatkozás szerint az MnT kiemelt célja a gazdaság szereplőinek komplex fejlesztése (szemlélet, technológia, üzleti környezet, piac, erőforrások), illetve az ehhez szükséges átfogó üzleti, gazdasági, piackutatási, kutatás-fejlesztési, informatikai és egyéb kiegészítő szolgáltatások nyújtása.

A cég a közelmúltban a saját példájával is illusztrálta, hogyan is kell sikeres pályázatot írni. Hiszen:

Az MnT Üzleti Tanácsadó Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP 2.3.6. B-12-1/5 kódszámú „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című konstrukció keretén belül, melyből finanszírozni tudta a cég alapításához és sikeres működéséhez szükséges teendőket és eszközöket.

A projekt megvalósítása 2014 októberében indult el Böhönyén. A projekt első szakaszában az alapításhoz szükséges teendőket végeztük el, majd ezt követően irodai és számítástechnikai eszközöket vásároltunk, melyek szükségesek a feladatok gyors és szakszerû ellátásához.

A fejlesztés eredményeként olyan Üzleti Tanácsadó Kft-t alapítottunk, amely legfőbb tevékenysége a pályázatírás és az ezzel kapcsolatos teendõk. Célunk teljes körű projektmenedzsment szolgáltatások nyújtása a leendő megbízóink számára az ötlet kidolgozásától a projekt eredményes megvalósításáig.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A beruházásnak köszönhetően új munkahelyeket tudtunk teremteni. A projektről és cégünkről bővebb információt a www.mntkft.hu oldalon olvashatnak.

A projekt megvalósítási ideje: 2014. október 1. - 2015. március 31.

Elnyert támogatás összege: 2.999.984 Ft

Címkék: pályázatírás, számvitel, projektmenedzsment, MnT, üzleti terv, szolgáltatás, vállalkozás, reklám, cég