A vendégeket 8 tájjellegű házban 32 db kétágyas, klimatizált szoba várja. A központi épületben további 4 szoba kapott helyett, melyek között akadálymentes is található. A természetesség jegyében, praktikusan berendezett, de a XXI. századi igényeket (lcd tv, wifi, stb.) is kielégítő szobákból csodálatos panoráma nyílik a szállodát körülölelő festői tájra.

A szauna házban finn- és infraszauna, gőzkabin, kültéri medence, gyerekmedence, jakuzzi, masszázs és szolárium gondoskodik a relaxációról. A projekt részeként 150 fős, különleges akusztikájú és hangulatú, a régióban egyedülálló látványpince is épült. A Zselicvölgy Szabadidőfarm tradicionális, kivételes gasztronómiai kínálata a környékbeli vadakra, a farmon tenyésztett állatokra, a saját kertből való zöldségekre és gyümölcsökre, valamint a közeli ellenőrzött termelők portékáira épül.

Az aktív kikapcsolódást a futball-, tenisz- és röplabda pálya, valamint minigolf és játszótér biztosítja. A szálloda adottságai és szolgáltatásai - farmlátogatás, kerékpárkölcsönzés, lovaskocsikázás, horgász- és túralehetőségek, vadles – garantáltan egyedi élménnyé teszik az itt tartózkodást. A szálloda a Zselici Csillagrezervátum területén található, amely 2009-ben Európában elsőként kapta meg a „Nemzetközi Csillagoségbolt-park” címet. Itt tiszta időben úgy ragyognak a csillagok, mint kevés helyen a világon (skót felföld,  Andok-hegység).

A Zselicvölgy Szabadidőfarm a pályázatban vállalt 8 új munkahely mellett további munkalehetőségeket is teremt, valamint hozzájárul a kulturális, néprajzi hagyományok fennmaradásához is. A beruházásnak köszönhetően várható a falusi turizmus fellendülése is a környéken.

A „Borostyán 95” Kft., az „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése Somogy megyében, Hajmáson” című, DDOP-2.1.2-12-2012-0061 azonosító számú projekt keretében, 497 millió forint uniós támogatással valósította meg a fejlesztést. A beruházás során háromcsillagos szálloda épült, wellness részleggel, 140 fős étteremmel, grillterasszal, látványpincével, sportpályákkal és játszótérrel.

Címkék: szabadidőfarm, Zselicvölgy, vendég, reklám