A KSH adatai szerint 2014. I. negyedévében 1 év alatt 139.000 fővel csökkent a munkanélküliek száma 370.000 főre, így a munkanélküliségi ráta Magyarországon 8,3%. A Humánia HRS Group Zrt., mint munkaerő-szolgáltató cég évek óta országszerte segíti a munkavállalókat, fiatal pályakezdőket az elhelyezkedésben.

A foglalkoztatottság növelését számos kormányzati program is támogatja, azonban a munkaerő-gazdálkodással foglalkoztató szervezetek szerepe továbbra is kiemelt ezen a területen. A Humánia HRS Group Zrt. küldetésének tekinti, hogy hidat képezzen a munkavállalók és a munkaadók azon csoportjai között, akik külső körülmények miatt egyébként nem, vagy csak rosszabb feltételekkel találnának egymásra, különös figyelmet fordítva a fiatalok tapasztalatszerzési és elhelyezkedési lehetőségeire. A munkaerő kapcsán fontos tisztában lenni azzal, hogy a gazdálkodó szervezetek számára a legfontosabb cél egy jól működő, sikeres vállalat fenntartása, a munkavállalók számára pedig megbízható, stabil munkahely versenyképes jövedelemmel. A Humánia HRS Group Zrt. országos hálózattal, 18 irodával áll rendelkezésre azon munkavállalók számára, akik szeretnék ezt elérni maximális jogszabályi megfelelőség keretein belül.

A Humánia HRS Group Zrt. folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy elérje azokat a munkavállalókat, akik munkahelyet keresnek, ezért is alakult ki folyamatosan fenntartott kapcsolat országosan a munkaügyi központokkal egymás munkáját segítve. Rendszeres résztvevője a cég a munkaügyi központok által szervezett eseményeknek, ahol a munkavállalók személyesen is tájékozódhatnak az aktuális lehetőségekről.

Több mint 1.000 partnerünk veszi szívesen igénybe szolgáltatásunkat és ismeri meg szolgáltatásunkon keresztül leendő munkatársát. „Érdemes folyamatosan figyelni weboldalunkon a hirdetéseket és jelentkezni az aktuális munkákra. A munkavállalók a regisztrációt személyesen vagy interneten keresztül is megtehetik, így bekerülnek adatbázisunkba. Figyelembe vesszük a regisztrált munkavállalók lakhelyét és ehhez igazodva ajánlunk számukra munkalehetőséget.”– mondta el Garami Gábor Dél-dunántúli régióvezető. Partnereink tevékenységi köre széles skálájú, így két évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink változatos munkalehetőségek közül ajánlják a munkavállaló számára legtesthezállóbb munkát. Vállalatunknál elengedhetetlen szempont a munkavédelem, a megfelelő munkakörnyezet és a 100%-os jogbiztonság, melyet munkavállalóink számára nyújtunk.

null

Jelentkezzen a Humánia HRS Group Zrt.-hez, hogy kilépjen a munkakeresők soraiból és megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb munkahelyet.

Regisztráljon a www.humaniahrsgroup.hu oldalon vagy keresse fel irodánkat Gödöllő, Páter Károly u.1. szám alatt, ahol kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Címkék: hrs, group, humania, reklám