Mindezt el tudod érni, ha már diákéveid alatt is tervezed jövődet és munkatapasztalatot szerzel iskolaszövetkezeten keresztül. Akár jövőbeli munkaadódat is megismerheted a nyári munka folyamán.

Az iskolaszövetkezet a legbiztonságosabb módja annak, hogy egy fiatal a leggyorsabban munkalehetőséghez jusson. Az idén 20 éves Fürge Diák Iskolaszövetkezet évente 25.000 diákot foglalkoztat és biztosít munkalehetõséget számukra országosan. Fürge Diák a fiatalok számára komoly segítséget nyújt azzal, hogy változatos tapasztalatszerzési lehetőséget biztosít számunkra, ami által később könnyebb megtenni a karrier első lépéseit.

„A fiatalok a diák munkavállalással még pályakezdésük előtt tehetnek azért, hogy könnyebb legyen a felnőtt életbe lépni, a munkában elhelyezkedni. E tapasztalatok referenciaként döntő szerepet játszhatnak. Erre szolgál a Fürge Diáknál az az oklevél, melyet 555 óra ledolgozása után kap meg a diák akár kötelezõ egyetemi gyakorlatát is kiváltva.”– mondta Garami Gábor, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet Dél-dunántúli régióvezetője.

A Fürge Diák Iskolaszövetkezetnél változatos munkalehetõségeink közül válogathatsz, órarendedhez igazíthatod munkáidat, jogbiztonságot adunk számodra, valamint zsebpénzedet is kiegészítheted akár a nyaralásra. Pénz- és tapasztalatszerzésre buzdítjuk a fiatalokat, egész évben munkalehetőségek tárházával várjuk a jelentkezőket. a legfontosabb, hogy tapasztalatot szerezhetsz és megismerheted segítségünk által leendő munkaadódat is!

A nyári időszakban a szervezetek munkaerő igénye megtöbbszöröződik a szabadságok és a szezonális munkák miatt, mely növekedés a diákok munkavállalásában is megfigyelhető. Ha már idén nyáron belevetnéd magad a munka világába akár a nyaralás árát kiegészítve vele, már most jelentkezz a Fürge Diák Iskolaszövetkezethez.

Gyere és szerezd meg első munkahelyedhez a tapasztalatot!

Kínálatunk adminisztráció, értékesítés, kereskedelem, gyakornoki program, HR, mûszaki, informatika, logisztika, marketing, telekommunikáció és egyéb területeken való lehetõségekbõl áll, melyre egész évben várjuk a jelentkezõket. Munkáinkról és a munkavállalás feltételeirõl bõvebb információ a www.furgediak.hu oldalon találhatsz, vagy keresd munkatársainkat a hozzád legközelebb esõ irodánkban!

Címkék: fürge, reklám, diák