Ebben az évben az osztályunkból négyen lehetőséget kaptunk, hogy részt vegyünk a MESZK IX. területi szakmai versenyén. Egy jó hangulatú, izgalmas verseny volt, érdekes és szórakoztató megmérettetésekkel. Büszkék voltunk, hogy mi képviselhettük iskolánkat, igyekeztünk teljes erőbedobással végrehajtani a feladatokat.

null

Az országos döntőn, amit Budapesten rendeztek, szintén részt vehettünk, mint szurkolók. Nagyon örültünk ennek a lehetőségnek, hiszen nem tudtuk, hogyan zajlik ez az esemény, milyen feladatok vannak egy ilyen versenyen. Izgatottan vártuk a napot, hogy végre beleláthassunk abba, mi is fog történni.

Egy nagyon jó hangulatú, színvonalas program volt és nagy meglepetésünkre, minket tanulókat is bevontak, különféle feladatokkal is meg kellett birkóznunk. Minden percét élveztük, sok tapasztalatot és ismeretet szereztünk és fel tudtuk eleveníteni tudásunkat. Kedvesek, segítőkészek voltak a szervezők és sikerült egy csodás napot varázsolni mindenki számára.

Izgalmas volt a felnőttek feladata, nagyon szurkoltunk a Somogy megyei 4Mix csapatnak, akik a területi szakmai versenyen, első helyen végeztek. Úgy gondoljuk az eredményhirdetésnél jobban izgultunk mi, mint ők. Később megbeszéltük, hogy ki hogyan érezte magát és mindenki azt mondta, hogy ez egy nagyszerű esemény volt, amit nem tudunk elégszer megköszönni.

Hálásak vagyunk, hogy láthattuk a szakma ezen oldalát, hogy igenis van összetartás, segítség és legfőképpen az tetszett mindenkinek, hogy élvezettel csinálták meg a feladatokat a résztvevők, ahogy mi is.

Nagyon tetszettek a kisfilmek, amik megérintettek minket, mi is ilyen összetartásban és ilyen elhivatottsággal szeretnénk végezni majd a munkánkat. Egy rendkívül jó csapaterősítő és tapasztalatszerző rendezvény volt, reméljük, ha majd mi is szakdolgozók leszünk, részt vehetünk ilyen versenyen.

Köszönjük a lehetőséget és, hogy biztosították nekünk az utazást. Egy életre szóló élményt kaptunk a MESZK Somogy megyei területi szervezetétől, amiért végtelenül hálásak vagyunk!

A Bucinátor csapat: Gyánó Máté, Dornai Dzsesszika, Sági Zsuzsanna, Barabás Anett
A Bucinátor csapat: Gyánó Máté, Barabás Anett, Dornai Dzsesszika, Sági Zsuzsanna.

Írták: a Kaposvári SZC Szigeti-Gyula János Egészségügyi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája gyakorló ápoló tanulói

Szerettek írni, és úgy érzitek tudtok is? Szívesen fotóztok, videóztok, és úgy érzitek tudtok is? Ha a válasz bármelyik kérdésre igen, akkor várjuk tudósításaitokat, fényképes összeállításaitokat, kisfilmjeiteket és itt, a Kapos.hu-n közzé is tesszük azokat.

Elsősorban olyan anyagokat várunk, amelyek rólatok, iskolátokról, közösségetekről szólnak. Szívesen vesszük, ha például a sportsikereiteket is megosztjátok velünk és rajtunk keresztül a kaposváriakkal is. Jöhetnek a novellák, tematikus fotósorozatok és videós blogbejegyzések is.

Rovatunk általános- és középiskolás diákoknak készül, a tartalmat az info(kukac)kapos.hu címre várjuk.

Címkék: beszámoló, pont nektek, egészségügyi