Börtönnel fenyegetőzött a parlamentben Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke szerint a kormánypárti politikusokat a választások után el fogják számoltatni.

 

A korábbi baloldali miniszterelnök szavai országszerte óriási felháborodást váltottak ki. Perlaki József kaposvári képviselő szerint az őszödi beszéd óta tudni lehet, hogy Gyurcsány Ferenc fenyegetését mindig komolyan kell venni.

 

Gyurcsány Ferenc parlamenti felszólalásban a kormány járványkezelését kritizálta. Ő volt az egyike annak az 50 baloldali képviselőnek, akik ez év elején még határozati javaslatban követelték az orosz és a kínai vakcinák felhasználásának felfüggesztését, miközben ezek nélkül most egymillióval kevesebb beoltott lenne Magyarországon - mondta tegnap a Fidesz szóvivője, Zsigó Róbert.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője a Magyar Nemzetnek azt írta: a társadalom többsége számára egyáltalán nem szimpatikus, hogy a baloldal még az oltások kapcsán sem tette félre politikai érdekeit. Deák Dániel szerint ez hatással lesz a 2022-es választási eredményekre is.

Címkék: Gyurcsány, kormánypárt, Perlaki, baloldal, kampány, oltás, vakcina, politika