Azzal, hogy támadják a nemzeti konzultációt, a baloldali pártok el akarják venni az emberektől a lehetőséget, hogy elmondják véleményüket a koronavírussal és a gazdaság újraindításával kapcsolatos kérdésekre vonatkozóan - írta szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében a Fidelitas kaposvári csoportja.

Kaposváron mindig is nagy hagyománya volt annak, hogy kikérik az itt élők véleményét a város ügyeiben. Így tett a városvezetés a munkahelyek védelme, a gazdaság erősítése, a játszóterek megújítása, a Kaposvár Kártya átalakítása vagy épp az új buszflotta színének kiválasztása kapcsán.

A baloldali pártok akciója során nemcsak a személyes adatok védelme sérülhet, hanem a konzultáció eredménye is. Miközben demokráciáról beszélnek, épp az egyik alapvető jogtól, a szabad véleménynyilvánítástól akarják megfosztani a kaposvári polgárokat. Azokat, akik a tavalyi önkormányzati választásokon egyértelműen kinyilvánították véleményüket: az, hogy minden egyéni körzetben a kormánypárt jelöltjei nyertek, azt mutatja, hogy a kaposvári polgárok nem kérnek ezekből az emberekből.

Ezt a kérdőívet kapják meg a háztartások

Címkék: migráció, védekezés, nemzeti konzultáció, kérdőív, járvány, koronavírus, politika, gazdaság