A városépítő munka már megtett, illetve tervezett lépéseiről kéri a kaposváriak véleményét Szita Károly polgármester. A város vezetője mától kezdve levelet juttat el minden kaposvári háztartásba, hogy felmérje az itt élők igényeit. A feltett kérdések érintik egyebek között a munkabéreket, a helyi gazdaságot, a Németh István Program beruházásait, a közbiztonságot, a családok és az idősek helyzetét.

„Igazán sikeresek mindig akkor voltunk, s lettünk, amikor együtt, eszünket, szívünket s tudásunkat összeadva terveztük meg teendőinket!” – olvasható a polgármester levelében.

Szita Károly az elmúlt évtizedek közös munkája kapcsán azt írja: megcselekedtük, amit vállaltunk, hiszen a hamarosan befejeződő beruházások, fejlesztések szinte teljes egészében más, jobb életminőséget nyújtanak gyermeknek, fiatalnak, felnőttnek, idősnek egyaránt. Ám feladataink még korántsem értek véget, tennivalónk még számos, ha magunk, de különösen gyermekeink s unokáink számára egy kivételes szépségű, és adottságaiban is egyedülálló várost, otthont szeretnénk teremteni.

null

Kaposvár polgármestere az új vállalásokról azt írja: a következő évtizedet is nyertesként szeretnénk megélni. Hogy 2030-ra folyamatosan, az átlagnál is jobban nőjenek a bérek, hogy a város népessége minél több gyermekkel gyarapodjon, hogy Kaposvár legyen Magyarország legegészségesebb városa, és hogy továbbra is a mi városunk legyen a legolcsóbban élhető magyar nagyváros.

A kitöltött kérdőívet 2019. április 15-ig küldhetik vissza Szita Károly polgármesternek. A válaszboríték postára adásáért nem kell fizetniük a város polgárainak.

Címkék: levél, vélemény, szita károly, politika, kaposvár