A Léva köz egyik lakásába látogatott el ma Gelencsér Attila. Az országgyűlés képviselő közösen töltötte ki az egyik lakóval a nemzeti konzultációról szóló kérdőívet. Gelencsér Péter szerint fontosnak tartja, hogy kifejezze véleményét ilyen fontos kérdésekben.

"Úgy gondolom, hogy ha a kormány egyszer lehetőséget ad arra, hogy éljünk demokratikus jogunkkal és ne csak a választásokon, hanem mondjuk egy-két ilyen fontos politikai döntésben is, akkor azzal szinte kötelességünk élni, és véleményt alkotni" - mondta Gelencsér Péter.

Lassan minden postaládába megérkezik a kérdőívet tartalmazó boríték. A kormány migrációs, adóügyi, munkahelyteremtési és a rezsicsökkentést érintő kérdésekben várja a lakosság véleményét. Közel ötezer Kaposvár és környéki töltötte ki eddig a nemzeti konzultációs kérdőíveket. Gelencsér Attila szerint nemzeti függetlenségünk a tét.

"Mind a migráció; mind az átláthatatlan civil szervezetek akiket külföldről támogatnak; mind a rezsicsökkentés, melyet egy liberalizáció, egy brüsszeli áremelés komolyan veszélyeztetne; mind az energia árak; mind az adópolitika amibe Brüsszel nagyon szeretne beleszólni. Ezek mind olyan húsbavágó kérdések, hogy megérte egy konzultációt tartani" - mondta a Fidesz országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila.

A kérdőíveket május 20-áig díjmentesen lehet visszaküldeni postai vagy elektronikus úton.

Címkék: fidesz, nemzeti, konzultáció, politika