A pénzügyek stabilizálása, a devizahitelek problémájának megoldása, fizetésemelések és életpályamodellek. Néhány olyan fontos kormányzati eredmény, ami az elmúlt évekhez köthető. Ezekről is beszélt szerda este az Országgyűlés elnöke Nagyatádon, ahol a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezett fórumot.

null

Kövér László azt is mondta: a kormány 2010-ben gazdasági, erkölcsi és szociális válságban vette az ország irányítását, ugyanakkor a megoldást nem újabb megszorításokban látták, hanem például a rezsicsökkentésben.

Kövér László szerint, ha a Fidesz-KDNP pártszövetség elveszítené a 2018-as parlamenti választásokat, mindazt, amit eddig felépítettek, lenulláznák a most ellenzéki pártok.

- Van egy olyan kormány, ami persze gyarlósággal hibával megverve, miután emberek vagyunk mi is nem kerülhető el. Először próbálja betartani az igéreteit, először próbál megefelelni a hirdetett programjának. Először próbálja hitelesen képviselni azt a politikát, hogy valóban az emberekért van, a magyar emberek az elsők az országban - tette hozzá Kövér László.

Címkék: Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, Kövér László, nagyatád, politika