Tapssal fogadták támogatói Gelencsér Attillát a Fidesz eredményváró központjában, a Kapos Hotelben. Szita Károly polgármester elsőként megköszönte a részvételt annak a csaknem negyvenezer kaposvárinak, akik fontosnak érezték, hogy elmenjenek voksolni, függetlenül attól, hogy kire szavaztak. Este 10 óra körül a feldolgozott szavazatok alapján már biztosnak látszott Gelencsér Attila győzelme.

- Közel 80 százalékos feldolgozottságnál örömmel jelentem be, nem végeredményként, de 80 százalékos feldolgozásnál, hogy Kaposvár azt az utat választotta, amin az elmúlt 4 esztendőben is járt, vagyis Gelencsér Attila lesz reményeink szerint a város, Kaposvár képviselője - mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

Az egyéni körzetben négy év után ismét nyerni tudó Gelencsér Attila azt mondta, köszönet illeti azt a mintegy ezer önkéntest, akik segítették. Hozzátette: folytatni szeretné a négy évvel ezelőtt elkezdett munkát, ami a rezsicsökkentésről, béremelésről, a családokról és a város fejlődéséről szólt.

- Most fog beérni az előző 4 év munkája is, most tud kibontakozni az a munka, amit elvégeztünk és most már végre nem csak szabadságot kaptunk, nem csak egy elkésett rendszerváltást kaptunk, hanem fogunk kapni az elkövetkezendő 4 évben boldogulást is, jobb létet, amire kettő és fél évizeden keresztül vártunk - tette hozzá Gelencsér Attila, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Gelencsér Attila szerint a Fidesz komoly bizalmat kapott, amelyért most újra teljesíteni kell.

Címkék: attila, gelencsér, győzelem, politika