A szavazatok 80 százalékos feldolgozottsága alapján a választókerületben biztosan vezető politikus köszönetet mondott annak a csaknem ezer aktivistának, aki segítette a kampányban és a kaposváriaknak a bizalomért, amely lehetővé teszi, hogy az elmúlt négy évben elkezdett munkát folytathassák. 

"Úgy érzem, nagyon sokat tettünk az itt élőkért" - fogalmazott a politikus, aki kiemelte, hogy a győzelem sok ember egy irányba tartó közös gondolkodásának, összefogásának eredménye.

Hangsúlyozta, nagyon komoly az a bizalom, amelyet a választóktól kaptak, de tudni kell, hogy "ez a bizalom nagyon törékeny, nem lehet eljátszani".

Gelencsér Attila hozzátette, hogy már holnap neki kell állni dolgozni ennek a bizalomnak a megtartásáért, folytatni kell a megkezdett munkát, továbbra is rezsit kell csökkentetni, meg kell tartani a családok kedvezményeit, béreket kell emelni. 

"Most fog beérni az előző négy év munkája (...), most már végre nemcsak szabadságot kaptunk, nemcsak egy elkésett rendszerváltást kaptunk, hanem fogunk kapni az elkövetkező négy évben boldogulást is" - mondta Gelencsér Attila, aki a második ciklusát kezdheti meg a parlamentben.

 

Címkék: fidesz, gelencsér, választás, politika