szita

Ez volt a "Kaposvári beszélgetések 2010" rendezvénysorozat utolsó állomása. A polgármester az elmúlt egy hónapban 23 helyszínen várta beszélgetésre Kaposvár lakóit.

- Soha nem volt a bölcsek köve a polgármesternél. A bölcsek köve az itt van a kaposváriaknál - mondta Szita Károly polgármester.

A köszöneté volt a főszerep az utolsó lakossági fórumon. A polgármester kiemelte: a város programja azért ízig-vérig kaposvári, mert a lakói közösen tervezték meg a jövőt. Megfogalmazták a fontos értékeket a munka, az otthon, a család, az egészség és a rend területén.

- Önök megfogalmazták, na, így alakult ki az elkövetkező esztendő kaposvári programja. Amit hálásan köszönök még egyszer Önöknek, hogy ilyen sokan megosztották velünk a véleményüket - tette hozzá Szita Károly.

A hozzászólásokból kiderült: a városlakók szeretnek itt élni.

- Az ország egyik legkedvesebb városává alakította át. Továbbra is megtartotta a virágos Kaposvárt, ami a múlt a században alakult - mondta Ódor Béla.

A kaposvári beszélgetések 2010. rendezvénysorozatának 23., utolsó állomásán többször taps szakította meg a polgármester szavait. Aki a lakók javaslatait szem előtt tartva, további fejlődést ígért Kaposváron.

Címkék: Ódor Béla, Szita Károly, politika