A találkozón előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Tellér Gyula szociológus, Lánczi András politológus és Granasztói György. Felszólal Hans Kaiser, a Konrad Adenauer Alapítvány magyarországi képviselője, aki arról beszél majd, hogy németországi szemmel hogyan néz ki a nagyarányú választási győzelem.

Idén Új kezdet címmel rendezik meg a találkozót a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Hermina Szalon, a Belvárosi Polgári Szalon, a Konrad Adenauer Alapítvány és a Barankovics István Alapítvány szervezésében.

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke korábban azt mondta: idén azért nem szeptemberben tartják a találkozót, mert a rendezvény mindig politikai évnyitó szokott lenni a nyári szünet után, most azonban nem lesz nyári szünet.

 

Címkék: Konrad Adenauer Alapítvány, Balog Zoltán, Hans Kaiser, Belvárosi Polgári Szalon, Tellér Gyula, Barankovics István Alapítvány, Granasztói György, Lánczi András, Új kezdet, Hermina Szalon, Polgári Magyarországért Alapítvány, Orbán Viktor, politika