Gelencsér Attila

A Fidesz-KDNP Somogy 2-es számú választókerületének jelöltje bérelt autóval jár, saját maga fizeti az üzemanyag költségét és telefonszámláját is. Gelencsér Attila azt mondja: a közpénz az embereké, nem lehet a választási kampányra költeni. Erről egy mai kaposvári sajtótájékoztatón beszélt.

Saját pénzen bérelt autóval érkezett a sajtótájékoztatóra Gelencsér Attila. A képviselőjelölt a szóróanyagokat is ezzel szállítja. Azt mondja: ez a szemléletváltás egyik eleme. Mint ahogy az is, hogy a választásig saját pénzen tankolja az autót, és a mobiltelefon költségeit is maga fizeti. A közpénzektől akarja távol tartani magát, hiszen az az emberek pénze - mondja.

- Folyamatos párbeszédre készülök az emberekkel, és egyik pontja a sok közül az, hogy a magam részéről a látszatát is szeretném elkerülni, hogy hivatalt viselő emberként, megyei közgyűlési emberként, nyilván hivatali autóval, telefonnal rendelkező emberként azt szeretném, hogy ha látnák, tudnák a somogyiak, hogy én ezzel nem fogok visszaélni - mondja Gelencsér Attila.

A képviselőjelöltnek ez több százezer forintos plusz költséget jelent. Reméli, hogy példáját mások is követik majd.

Címkék: Gelencsér Attila, Választás 2010, politika