A párt három választókerületben indít egyéni képviselőjelöltet, és állít megyei választási listát, hogy a politikai életben csalódott szavazók számára demokratikus választási alternatívát nyújtson érdekeik parlamenti képviseletére.

A Somogy megyei I-es választókörzetben Bálintné Czinka Márta, a szervezet megyei elnöke, a VOLÁN nyugdíjasainak vezetője, várja a támogatók bizalmát, hogy a korábbi szakszervezeti múltjára támaszkodva még hathatósabban képviselje a szociáldemokrata érzelmű választók, a munkásosztály és a leszakadó néprétegek érdekeit.

Megyénk II-es választókörzetében Lóth Ferenc, munkásosztályból származó vasúti dolgozó a párt jelöltje, aki a vasúthoz fűződő közösségi érdekek mellett, a szélsőséges közéleti megnyilvánulásokat elutasítva támogatja a kistelepülések közbiztonságát.

Az V-ös választókerületben Friedrichné Szegedi Edith indul a párt támogatásával. Egykori egészségügyi dolgozóként a szféra emberéletek megőrzését a dolgozók érdekeivel összhangba hozó megújításáért, valamint a mélyszegénységben élők ordas eszméktől való megóvásáért munkálkodik.

Jelöltjeink személyes megtapasztalásaikra és elvi alapvetésükre támaszkodva hitelesen képviselik a napjainkban oly szükséges szélsőségektől mentes szociáldemokrata értékeket, és várják támogató ajánlásukat kopogtatószelvényeken, majd szavazatukat a demokratikus baloldal képviselete reményében!

 

Kaposvár, 2010. február 10. Bálintné Czinka Márta

MSZDP megyei elnök

Címkék: politika