A részletekről dr. Csillag Gábor, Kaposvár Megyei Jogú Város jegyzője tájékoztatta szerkesztőségünket: "Magyarország Kormánya a 478/2020. (XI.3.) Korm. rendelettel 2020. november 4-től Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a járvány következményeinek elhárítása érdekében ügyeiket Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában ne személyesen, hanem elektronikus úton, vagy telefonon intézzék!"

Az elektronikus ügyintézésre az E-ÖNKORMÁNYZAT portálon keresztül ide kattintva van lehetőség. Bármely ügyben kérelem nyújtható be itt (tájékoztató az elektronikus ügyintézéshez).

Amennyiben csak személyesen intézhető ügye van, akkor kérik, hogy előtte regisztráljanak és foglaljanak időpontot! Az ügyintézők a foglalt időpontban a védelmi intézkedések megtartása mellett személyesen fogadják az érintetteket.

Címkék: szemályes, polgármesteri hivatal, időpont, ügyintézés, ügyfélfogadás, telefon, online, olvasóink kérdezték