A kaposvári könyvtár az alábbi közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket:

"Értesítem, hogy a Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete értelmében a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második ütemére vonatkozóan ismét megtiltotta a könyvtárak látogatását, és - az ott dolgozók kivételével - az ott tartózkodást is, ezért könyvtárunk a mai naptól a veszélyhelyzet végéig ZÁRVA TART.

A látogatási tilalom a Csokonai utcai főépület mellett kiterjed a Petőfi Sándor emlékkönyvtárra (Honvéd u. 1.) és a Tüskevári KönyvtárPontra is (Hajnóczy József u 15.)

A szolgáltatásaink igénybevételi lehetőségéről a szerdai nap folyamán döntünk. A Takáts Gyula Könyvtár dolgozóinak célja, hogy a körülményekhez alkalmazkodva biztosítsák a lehető legmegfelelőbb szolgáltatásokat a használók számára.

Tájékoztatom arról is, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének 54/2020. (VI. 25.) számú önkormányzati határozata értelmében könyvtárunk neve 2020. november 1-től Takáts Gyula Megyei Hatókörű Városi Könyvtár, rövid névalakként - ugyanezen határozat értelmében - a Takáts Gyula Könyvtár forma is használható."

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: koronavírus-járvány, veszélyhelyzet, látogatási tilalom, zárva, könyvtár, olvasóink kérdezték