Az idei évben több, nemzetközi turné is elmarad, ami a Strand Fesztivál programját is érinti. Az idei fellépők közül a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance lemondta a teljes turnéját, így a Strand Fesztiválos megjelenést is, de a szervezők szerint már megállapodás született arról, hogy mindhárman a 2021-es fesztiválon pótolják az elmaradt koncerteket. Negyedikként DJ Fresh lépett vissza, aki ugyancsak úgy döntött, hogy 2020-ban sehol nem lép fel - tájékoztatták szerkesztőségünket a szervezők.  

Akik viszont biztos jönnek idén Zamárdiba: Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig, illetve Wilkinson is megerősítette, hogy érkeznek, sőt néhány új névvel is gazdagodott a fellépőlista: a Lost Frequencies headlinerként érkezik Zamárdiba, de fellép az Alle Farben, Sikdope, Funtcase, Chime, Franky Nuts és Oliverse, valamint további 150 fellépő érkezik még az augusztusi eseményre.

strand fesztivál

„Az idei évben az élet minden területén rengeteg a bizonytalanság, ez természetesen igaz a fesztiválokra, koncertekre is. A nemzetközi turnék 90%-a elmarad, a tapasztalataink szerint elsősorban azok a művészek tudnak csak fellépést vállalni idén, akik közeli országokból érkeznek és ahol a zenészeken túl nem szükséges egy nagyobb stábot mozgósítani. Ennek köszönhető a STRAND-ot is érintő műsorváltozás.” - mondta el Lobenwein Norbert, főszervező. 

Bár hagyományosan egy fesztiválon a műsorváltozás nem jár azzal, hogy a közönség visszaválthassa, vagy egy évvel későbbire cserélhesse a jegyét, a fesztivál szervezői szerint az idei évben érthető, ha valaki így szeretne dönteni, ezért június 25-től július 9-ig, 10 napon át lehetőséget biztosítanak arra, hogy bárki a 2021-es fesztiválra  cserélje a jegyét, vagy akár visszaváltsa azt. Az ezzel kapcsolatos részleteket a honlapon közlik.

A szervezők azon dolgoznak, hogy augusztus 18-án elinduljon a nyolcadik Strand Fesztivál, amely iránt minden eddiginél nagyobb az érdeklődés. Ez érthető is, hiszen a nyári nagy fesztiválok közül elmarad a Volt, a Sziget és a Balaton Sound is.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: fellépő, elmarad, strand, olvasóink kérdezték