Az idei évben is működik a hét minden napján, éjjel-nappal hívható telefonos ügyelet, valamint a rendőrséggel közös razziákat is tart Kaposváron a közterület-felügyelet annak érdekében, hogy elkapják mindazokat, akik illegálisan tüzelnek, ezzel zavarva a többi városlakót. A hulladékok elégetése környezetszennyező és a kaposváriak egészségére is ártalmas.

A razzia április 1-től indul, a hét minden napján, valamint ünnepnapokon is folyamatosan zajlik majd. Akár éjszaka is tetten érhetik a szabálysértőket. A 06-30/916-3538 ügyeleti telefonszámra érkezett lakossági bejelentéseket rögtön kivizsgálják a közterület-felügyelők, és ha szükséges, akkor a rendőröket is azonnal értesítik. Ha nem tudnak hívást fogadni, úgy üzenetet is lehet hagyni az ügyeletesnek, ezeket a panaszokat is a lehető leghamarabb elkezdik feldolgozni.

Továbbá az illegális hulladéklerakókat is felszámolja Kaposvár, a városlakók itt is élhetnek a 24 órás telefonos bejelentéssel. Kaposvár önkormányzata arra kéri a városlakókat, hogy akik illegális égetést vagy hulladéklerakást látnak, jelezzék azt a közterület-felügyeletnek. Aki megszegi a szabályokat, komoly bírságra számíthat, amiért zavarja a tisztességes kaposvári polgárokat.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: illegális, büntet, közterület-felügyelő, éget, szemét, veszélyhelyzet, Kaposvár, hulladék, razzia, rendőr, olvasóink kérdezték