Akár attól az árustól is rendelhetnek az érintettek a nagypiacról, akikhez korábban jártak bevásárolni. Az aktuális árakról telefonon, valamint a létesítmény hivatalos honlapján lehet tájékozódni.

A kaposvári nagypiacon kedd reggeltől két önkéntes várja a rendelésket telefonon, vagy emailben. A leadott kéréseket másnap reggel, illetve délelőtt megvásárolják és még délután ki is szállítják.

null

- Ez bármi lehet, ami az élelmiszer körébe tartozik, tehát a friss zöldségtől, gyümölcstől kezdve, a húson, a füstölt terméken át a pékáruig. Emellett természetesen ahogy fogynak a tisztálkodó és tisztítószerek, ezeknek a kiszállítását is megfogjuk oldani - nyilatkozta stábunkban a Kaposvári Nagypiac Kft. ügyvezetője, Vargáné Bíró Éva.

A megkapott áruról szállítólevelet kapnak a megrendelők, feltüntetve rajta az árakat és a fizetendő teljes összeget. A piac kérése, hogy mindenkinél legyen otthon aprópénz, mert nem biztos, hogy vissza tudnak adni az önkéntesek. Az önkormányzat és a kaposvári nagypiac példaértékű kezdeményezésére sok önkéntes jelentkezett.

A telefonos megrendeléseket kedd reggeltől várják az önkéntesek az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: kiszallitas(kukac)nagypiac.hu

Telefon: 06 70 872 5429

Azt is fontos tudni, hogy a létesítmény délután két óráig kereshető fel személyesen.

Borítókép: MTI

Címkék: rendelés, piac, olvasóink kérdezték, kaposvár