A koronavírus magyarországi megjelenése a Kapos Televízió mindennapi életére is hatással van. A megszokott változatosságot - érthető okokból - egy ideig nem tudjuk biztosítani, azt viszont igen, hogy a legfontosabb országos és kaposvári történésekről, illetve döntésekről továbbra is a leggyorsabban és a legpontosabban igyekszünk hírt adni.

Ahová tudunk és ameddig tudunk, ameddig lehetőségeink engedik, ezután is odaérünk. Ez a mi feladatunk. Az Önöké pedig az, hogy betartva az ajánlásokat és a kötelező óvintézkedéseket, vigyáznak magukra, családjukra!

Például azzal, hogy az időseket nem engedik utcára, hanem segítenek nekik, vagy igénybe veszik az önkormányzat segítségét. Fegyelmezettnek kell lennünk és alkalmazkodnunk kell ehhez a váratlan és nehéz időszakhoz!

Maradjanak otthon, mossanak gyakran kezet, fertőtlenítsenek és a továbbra is kövessenek bennünket! A televíziók képernyőin és online is. 

Maradok. Itthon. (zenés karanténsláger)

Nem pánikolok, de nem is könnyelműsködöm. Csak azt teszem, amit a józan ész diktál: maradok itthon. És nem magam miatt. Igen, a videó előtt hirdetés megy. A ...

Már több százezren látták Kovács András Péter humorista Youtube-on megosztott videóját, amiben az otthonmaradásról rappel a koronavírus-karantén idején.

A "Maradok. Itthon" zenés "karanténsláger" alatt a humorista azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

"Igen, a videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy párezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon" - fogalmazott. A videót már több mint 700 ezren látták a Youtube-on.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: kovács andrás péter, tájékoztatás, kapospont, koronavírus, olvasóink kérdezték