Újabb intézkedéseket vezet be a város a kaposváriak biztonsága érdekében. Hétfő reggeltől csak a legszükségesebb esetekben, korlátozottan fog működni a kaposvári fürdő gyógyászati részlege, minden más egységet bezárnak.

Security Check Required

null

Bezárnak a város kulturális intézményei, így a könyvtár, az Együd Árpád Kulturális Központ és a múzeum összes telephelye, valamint az összes sportlétesítmény.

Valamennyi városi rendezvény elmarad. Ezeket a döntéseket hétfő délután jelentette be Kaposvár polgármestere miután cég-, illetve intézményvezetőkkel egyeztetett.

Szita Károly azt is elmondta: az idősotthonokban látogatási tilalom van, a szépkorúak klubfoglalkozásai pedig szünetelnek. Az önkormányzat ugyanakkor segít azoknak az időseknek, akiknek nincs családjuk: megszervezik a bevásárlást és a gyógyszerbeszerzést is.

A szülők rugalmas munkarendjéről folynak a tárgyalások a munkaadókkal. A városi közétkeztetés rendszere nem áll le, ám az étkezési igényeket jelezni kell. Erről bővebb felvilágosítást ide kattintva találnak.

Szita Károly

Tájékoztató az önkormányzat koronavírussal kapcsolatos hétfői döntésről.

A Kaposvárt érintő intézkedésekről folyamatosan tájékozódhatnak a www.koronavirus.kaposvar.hu oldalon!


Címkék: intézkedések, koronavírus, olvasóink kérdezték, kaposvár