A koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 gigabájt (GB) adatforgalmat ad ingyen minden ügyfelének a Telenor - közölte a szolgáltató. Az extra adatforgalmat aktiválni kell a telenoros applikációban és harminc napig lehet felhasználni. A sikeres aktiválásról a telenor sms-ben értesíti az érintetteket.

A üzleti és flottás előfizetők úgy aktiválhatják az ingyenes adatforgalmat, hogy hétfőtől elküldik a "FREE100GB" kódot a 1744-es telefonszámra. Fontos, hogy arról a számról kell küldeni a kódot hétfőtől, amelyre az előfizetők kérik 100 gigabájtos extra forgalmat.

A digitális oktatást biztosító adathasználat nélküli elérések mellett a következő három hónapra az előfizetőknek biztosított extra 15 gigabyte (GB) adatkeretet és április 30-ig mindenki számára elérhető prémium tévécsatornákat nyújt a Vodafone.

Az extra adatkeretet a My Vodafone applikáción keresztül tudják aktiválni a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek egyaránt. Az általános ügyintézésre továbbra is a My Vodafone applikációt javasolja a szolgáltató a hatékonysági és biztonsági szempontokat szem előtt tartva a következő időszakban.

A Telekom már szombaton reagált a koronavírus miatt kialakult helyzetre. A vállalat bejelentette: hétfőtől minden mobil ügyfele számára külön díjazás nélkül 10 gigabájt extra adatmennyiséget biztosít.


Az új koronavírus-járvány ellen a legmegfelelőbb védekezés továbbra is az alapos kézmosás! Az általunk felkért szakember most azt is megmutatja, hogy miként is kell ezt végezni.

Címkék: mobilinternet, vodafone, telenor, olvasóink kérdezték