A Színház park felújítási munkálatai miatt február 15-16-án - szombaton és vasárnap - ideiglenes forgalmi rend lép életbe a Budai Nagy Antal utcában, a Rákóczi téren és a Laktanya utcában - írták a Németh István Program Facebook-oldalán.

A Színház park felújítása kapcsán olyan kertészeti munkálatot kell ugyanis a kivitelezőnek elvégeznie, amelyekhez igénybe kell vennie a parkot körülvevő úttestet. Emiatt forgalomkorlátozások és terelések szükségesek a hétvége két napján az alábbiak szerint. 

Németh István Program

Ideiglenes forgalmi rend lép életbe a Színház park körül hétvégén A... Színház park felújítási munkálatai miatt február 15-16-án - szombaton és vasárnap - ideiglenes forgalmi rend lép életbe a Budai Nagy Antal utcában, a Rákóczi téren és a Laktanya utcában. A Színház park felújítása kapcsán olyan kertészeti munkálatot kell a kivitelezőnek elvégeznie, melyhez igénybe kell vennie a parkot körülvevő úttestet.

A Budai Nagy Antal utca felől - a közösségi közlekedést biztosító buszok kivételével - szombaton 13 órától vasárnap 18 óráig tilos lesz behajtani a Rákóczi térre az Anna utca irányába, s a parkolósávot sem lehet majd használni.

A gyalogosok ugyanakkor az utca piac felőli oldalán változatlanul közlekedhetnek. Az autósok kerülő útvonalon, a Laktanya utcán és a Gróf Apponyi Albert utcán keresztül közelíthetik meg az Anna utcát, ennek érdekében mindkét érintett szakaszon megváltozik a forgalom iránya.

Szombaton és vasárnap nem lehet majd felkanyarodni.

A Színház park északi oldalán ugyancsak korlátozásra kell számítaniuk az autósoknak: a ferde felállású parkolóhelyek mindegyikét lezárják a munkálatok idejére. A gyalogosok az utca túloldalán, az épületek felőli oldalon közlekedhetnek.

A ferdeállású parkolóat lezárják.

A Budai Nagy Antal utcában átmenetileg megszűnik a párhuzamos parkolás, a gyalogosok pedig csak az úttest vasútállomás felőli oldalán haladhatnak.

Az ideiglenes forgalomtechnikai kialakítás időtartama mindhárom helyszín tekintetében előreláthatóan a mostani hétvége.

Címkék: Laktanya utc, Budai Nagy Antal utca, Rákóczi tér, forgalmi rend, park, színház, közlekedés, olvasóink kérdezték