A Tesco nevében ígér 85 ezer forintos utalványokat a legújabb Facebookon terjedő átverés. A pcworld.hu szerint amikor rákattintunk a mások által megosztott hirdetésre, a hivatkozott weboldalon elindul egy "játék", amelyben három egyszerű kérdésre kell válaszolni, majd pedig kapunk egy kupont. Ezután elvileg nincs más dolgunk, mint ezt a kupont megosztani, hogy ezzel "érvényesítsük". Ezzel csupán két probléma van. Egyrészt a kupon természetesen nem érvényes, semmi köze a valós áruházlánchoz, és ha ezzel megyünk vásárolni, csúnya koppanás lesz a vége. Másrészt pedig a kupon megosztásával az app szépen lenyúlja az összes profiladatunkat.

null

Közben az áruházlánc is megszólalt az ügyben. Ahogy írják: ismeretlen csalók ismét visszaéltek a Tesco nevével, hamis nyereményjátékot, kupont hirdetve. Hozzáteszik érdemes a cég hivatalos oldalát böngészni az aktuálisan folyó nyereményjátékokért.

Tesco Magyarország

FIGYELEM! Ismeretlen csalók ismét visszaéltek a Tesco nevével... , hamis nyereményjátékot, kupont hirdetve. Érdemes figyelni Facebook és Instagram csatornánkat, valamint a tesco.hu/akciok-nyeremenyjatekok oldalt, ahol minden esetben tájékoztatást adunk aktuálisan folyó nyereményjátékainkról.

Címkék: kupon, tesco, átverés, olvasóink kérdezték