A szombati napon is folytatódott Kaposváron a nagy várostakarítás. A belvárosban a város nyugdíjasai voltak szorgalmasak, akik a Kossuth tér és a Noszlopy utca burkolatát és szökőkútjait tisztították meg.


Szombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarításSzombaton is folytatódott a nagy várostakarítás
Szombaton is folytatódott a nagy várostakarítás
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Cseresznye utcában pedig egy nagy kiterjedésű illegális hulladéklerakó felszámolását kezdték meg a mai napon. Az utcába kirendelt 16 köbméteres konténer percek alatt megtelt az illegális hulladékkal, így a terület megtakarítása a jövő hét elején még folytatódik. Herczeg Attila a Kaposvári Városgondnokság vezetője a helyszínen elmondta, hogy sok bejelentés érkezik hozzájuk a telefonon, és akiket illegális hulladéklerakáson kapnak, az komoly bírságra számíthat.

Kovács Katalint, a Kaposvári Önkormányzat környezetfejlesztési igazgatója elmondta, a két nap alatt több mint 4300-an vettek részt a város megtisztításában.

Címkék: cseresznye utca, várostakarítás, szombat, kossuth tér, olvasóink kérdezték, Kaposvár