Jövő héttől kérdezőbiztosok lepik el Kaposvárt és még 20 települést, ahol a KAVÍZ Kft. végzi a vízszolgáltatást. Kérik a lakosság együttműködést, de csak a megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező kérdezőbiztosoknak válaszoljanak.

- Egy határozatnak köszönhetően 2018-tól kezdődően kétévente független közvélemény-kutató szervezettel kell felmérnünk a közszolgáltatási-szerződések alapján vételező lakossági felhasználók víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos elégedettségét – mondta el Genczler István a KAVÍZ Kft. ügyvezetője.

A vizsgálatot a közszolgáltató megbízásából, az általa szolgáltatott adatok alapján a független közvélemény-kutató szervezet kérdező biztosai által történő megkereséssel, közvetlen és országosan egységes kérdőíves kutatást fognak végezni a következő hetekben.

A közvélemény kutatásra Kaposvár városában és húsz környező településen kerül sor.

A kérdezőbiztosok minden esetben megbízólevéllel, igazolvány alapján azonosítják magukat. Ezen felül viszik magukkal a szükséges adatkezelési nyilatkozatot, amelyben minden elérési adat (Közszolgáltató, Hivatal, a Hivatal által megbízott Koordináló szervezet és a Kutató) szerepel és minden esetben az interjú alanynál marad belőle egy példány.

Címkék: közvélemény-kutatás, kavíz, olvasóink kérdezték, kaposvár