11.35.: Egyenruhások segítik az iskolások biztonságos közlekedését

A református iskolában ma délelőtt az is kiderült, hogy a rendőrök és a polgárőrök a gyerekeknek a biztonságos közlekedésről és a rájuk leselkedő veszélyekről is időről-időre idén is tartanak előadásokat. Ezeket színes kiadványokkal, apróbb ajándékokkal színesítenek. Folytatódik az egyenruhások bűnmegelőzési programja is, amelybe már az elsősöket is bevonják.


Iskolaidőben is biztonságban ...Iskolaidőben is biztonságban ...Iskolaidőben is biztonságban ...Iskolaidőben is biztonságban ...Iskolaidőben is biztonságban ...
Iskolaidőben is biztonságban ...
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Reggelente a forgalmat az iskolák környékén polgárőrök irányítják majd, a városi nagyberuházások közelében pedig október végéig fokozott figyelmmel segítenek a rendőrök és az önkéntesek is a közlekedés irányításában.

09.35.: Kék tolltartó a fiúknak, rózsaszín a lányoknak

Évek óta tartó hagymány már Kaposváron, hogy a város ceruzákkal teli tolltartókkal köszönti elsőseit. Szita Károly polgármester ma reggel a Lorántffy Zsuzsanna Református Iskolaközpont kisdiákjait látogatta meg. Ott 51 gyermek kapostt ajándék tolltartót.


Jó tanulást kíván Kaposvár!Jó tanulást kíván Kaposvár!Jó tanulást kíván Kaposvár!Jó tanulást kíván Kaposvár!Jó tanulást kíván Kaposvár!
Jó tanulást kíván Kaposvár!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

08.40.: nagyobb torlódások nélkül indult a tanév első napja

A 2018/2019-es tanév országszerte egy és negyedmillió általános, illetve középiskolás diák számára kezdődött meg hétfőn.

A tanítási év hosszában nincs változás, az utolsó tanítási nap 2019. június 14-én, pénteken lesz.

A tankönyvcsomagok is rendben megérkeztek és a szakmai, valamint iskolai évnyitókat is rendben megtartották.


Helyzetjelentés a belvárosbólHelyzetjelentés a belvárosbólHelyzetjelentés a belvárosbólHelyzetjelentés a belvárosból
Helyzetjelentés a belvárosból
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A kaposvári távhőrendszer bővítésének munkálatai úgy tűnik nem okoztak közlekedési káoszt, legalábbis nagyobb torlódásokról sem a belvárosban forgató stáboktól, sem olvasóinktól nem érkezett jelzés.

Címkék: távhő, tanév, diák, szülő, közlekedés, iskola, olvasóink kérdezték