2018. augusztus 13-tól kezdődően ingyenes ingajáratot közlekedtet a Kaposvári Közlekedési Zrt. a Kaposvári Közlekedési Központ kivitelezési munkálatainak tartama alatt a helyi autóbusz-állomás és a dr. Kaposváry György utcában kialakított ideiglenes távolsági autóbusz-állomás között. A járatok a reggeli és a délutáni csúcs idején negyedóránként, azokon kívül és hétvégén félóránként közlekednek a két állomás között.

Az ingajárat indulási helye a helyi autóbusz-állomáson minden esetben a 2. induló kocsiállás (8E, 8B, 8Y járatok indulási helye), az ideiglenes távolsági autóbusz-állomáson pedig dr. Kaposváry György utcában kialakított megállóhely.

A járati útvonal a helyi autóbusz-állomásról induló járat esetében:

Helyi autóbusz-állomás – Áchim András u. – Vásártéri út – Dr. Kaposváry György utca – Ideiglenes helyközi autóbusz-állomás

A járat csak a két autóbusz-állomáson áll meg, mert köztes megállóhelyet nem érint.

A járati útvonal az ideiglenes helyközi autóbusz-állomásról induló járat esetében:

Ideiglenes helyközi autóbusz-állomás – Dr. Kaposváry György utca – Berzsenyi út – Áchim András u. – Helyi autóbusz-állomás

A járat minden - az útvonal által érintett - megállóhelyen megáll, azaz a Berzsenyi u. 30. és a Berzsenyi u. felüljáró megnevezésű megállóhelyeken is.

A járatok menetrendje az alábbi, letölthető dokumentumban is megtalálható.

ingyenes ingajáratok menetrendje

Címkék: ingajárat, távolsági, helyközi, ingyenes, pályaudvar, utas, autóbusz, közlekedés, helyi, olvasóink kérdezték