Kaposváron is elérhetővé vált az az internetes oldal, amelynek célja az, hogy a helyi vállalkozásokat összegyűjtve a kaposváriak egyszerűen megtalálhassák a nekik szükséges szolgáltatásokat, szakembereket. A portálon egy térítésmentes regisztrációt követően máris lehet keresni a kaposvári szakemberek és cégek között, akár okostelefonról is.

A vállalkozóknak saját adatlapjuk van, amelyre minden hasznos információt, térképet és leírást fel tudnak tölteni magukról. Azok, akik nem szerepelnek az oldalon, egy regisztrációt követően díjmentesen feltölthetik profiljukat a helyi szakembereket és üzleteket tömörítő online jegyzékbe.

Az oldal nem csupán városunk kisvállalkozóinak nyújt ingyenes megjelenési lehetőséget. Lehetőség van akár nyugdíjas pedagógusoknak is regisztrálni, így azonnal találhatunk megfelelő magántanárt, aki segíthet például az érettségire való felkészülésben, de ha fűnyírásban, bevásárlásban, vagy a konyhakert felásásában tudunk másnak segíteni, az oldalon való megjelenés szintén biztosított.

A regisztráció és a keresés mindenki számára ingyenes! A cél az, hogy az ötletgazdák közelebb hozzák egymáshoz a lakosságot és a szolgáltatókat, megmutassák, hogy Kaposváron tényleg szinte minden van!

Az ingyenes online gyűjtőoldal Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Uinet Kft. együttműködésével valósult meg.

Technikai segítség: info(kukac)helyiszaki.hu

Címkék: szaki, adatbázis, szakember, olvasóink kérdezték, Kaposvár